Ekonomiassistenter sökes till Boden!

Publiceringsdatum: 2024-10-10

Har du övervägt att arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Poolia Sverige AB genom att arbeta som ekonomiassistent. Poolia Sverige AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för 6 månader eller längre, ta en titt på denna jobbannons.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Boden som är tjänsteorten. Poolia Sverige AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som ekonomiassistent. Kolla in deras tio lediga tjänster och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sista ansökningsdagen till jobbet som ekonomiassistent hos Poolia Sverige AB är måndag den tjugoförsta oktober 2024.


Jobbannons

Om tjänsten

Nu söker vi ekonomiassistenter till stor myndighet i Boden, för ett spännande och långsiktigt konsultuppdrag!

Tjänsten är på heltid eller deltid med en omfattning om minst 75%. Uppdraget startar omgående och pågår i minst ett år, med möjlighet till förlängning eller övergång till kund.

Vem är du?

För att lyckas bra i rollen har du minst gymnasiekompetens inom ekonomi, eller universitetsexamen inom ekonomi. Kanske har du redan jobbat lite som ekonomiassistent i ett annat uppdrag? Du är även boende i Boden med omnejd eftersom det inte finns möjlighet till distansarbete.

Vidare ser vi att du har:

  • Goda datakunskaper, inom exempelvis officepaketet.
  • Kunskap inom ekonomisystem, exempelvis U4 Agresso, Raindance mfl.
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska, i både tal och skrift.

Låter det som om detta kan vara något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Om jobbet

Antal tjänster10
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPoolia Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5564267655
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Poolia Sverige AB söker tio personer till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Poolia Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-10-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Personliga assistenter sökes till tjänster i Boden!

Humana AB söker tre personer till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2024-09-09

Mer info

Mekaniker sökes till LN Industrimontage mekaniska verkstad i Boden!

Nordisk kompetens AB söker två personer till tjänsten som maskinmekaniker, industri/maskinmekaniker, varvsindustri i Boden.

2024-10-06

Mer info

Bilmekaniker sökes omgående till Boden

Meca Sweden AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Boden.

2024-08-07

Mer info